Föreningen Glädjeknuff

Föreningen Glädjeknuff, som erbjuder löpning med joeletter. Av dem har Bara Vanlig köpt joeletter för att kunna erbjuda löpning för de som sitter i permobil eller rullstol, så att även de ska få chans att få känna fartvinden som vi andra gående och springande gör.

Glädjeknuffs webbplats 

Kika på hur en joelett fungerar 

Glädjeknuff logotyp

PACS

Under föreläsningar samarbetar vi med PACS, en barnrättsorganisation som arbetar med barnkonventionen inom idrottsrörelsen. PACS utbildar idrottsföreningar i barns rättigheter och utbildar barn i barns rättigheter och kroppslig integritet.

PACS logotyp

Social Zense

Social Zense – en av Sveriges ledande byråer inom digital marknadsföring på sociala medier och via Google Ads. Genom datadrivna beslut skapar de tillväxt, långsiktighet och mätbara resultat. Bolaget grundades 2018 av två personer som tidigare arbetat på Facebook. 

Besök Social Zense webbplats

Malin H Consulting AB

Malin H Consulting AB är ett konsultbolag som stöttar oss i koordinations- och kommunikationsfrågor. Företaget drivs av Malin Hägg som har över 10 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring och som sedan 2,5 år tillbaka driver en egen konsultfirma med fokus på kommunikation och hållbarhetsfrågor.

Malin H Consultings webbplats 

Malin H Consulting AB logotyp

Generation Pep

Generation Pep som startats av Kronprinsessparets stiftelse för att främja hälsa och rörelse för barn och ungdomar i Sverige. Vi får ta del av deras nätverk inom näringslivet, som inkluderar andra sociala entreprenörer, kommuner och samhället i stort. Vi kommer vara peppare och ingå i deras nätverk för att främja hälsa och rörelse.

Generation Peps webbplats 

Genertion Pep Sweden logotyp

WCAG Networks

WCAG Networks hjälper organisationer med digital tillgänglighet. De bygger webbplatser, gör analyser, användningstester och håller utbildningar. De hjälper oss att göra webbplatsen tillgänglig för fler användare.

WCAG Networks webbplats 

WCAG Networks logotyp

Nordfors Produktion AB

Nordfors Produktion AB är ett produktionsbolag som hjälper oss att producera content-filmer och administrera våra sociala medier och hemsida. Bolaget drivs av Alexander Nordfors, en Online-videoproducent som producerar filmer med informations, utbildnings- och/eller underhållningssyfte.

Nordfors Produktion AB:s webbplats  

Nordprod logotyp

TR Media

TR Media stöttar Bara Vanlig genom att låna ut sina lokaler till oss för att vi ska kunna genomföra våra digitala utbildningar och digitala träningspass. 

På TR Media har man samlat Sveriges främsta varumärken när det gäller trav. Sedan starten 1932, då tidningen Travronden grundades, har de skapat en portfölj med innovativa digitala produkter och fortsätter att ständigt bryta ny mark. 

TR Medias webbplats.