Föreningen Viggo Foundation

Föreningen Viggo Foundation som hjälper barn och ungdomar med NPF (Neuropsykriatiska funktionsnedsättningar) att få idrotta på deras villkor.  De stödjer oss både ekonomiskt och hjälper oss att synas mer för allmänheten.

Läs mer>> 

Följ Viggos Foundation på FB>> 

Följ Viggos Foundation på Instagram: 

Kronprinsessparets Stiftelse

Kronprinsessparets Stiftelse som bidrar med ekonomiskt stöd och hjälper oss att hitta långvariga samarbeten med andra sociala entrepenörer. Dessutom får vi ta del av deras otroliga nätverk ut mot näringslivet, allmänheten och deras fantastiska expertis.

Läs mer>> 

Hugos Stiftelse

Hugos Stiftelse, en stiftelse som hjälper barn och ungdomar med funktionsvariation att få göra meningsfulla saker som idrott, teater och musik. Hugos stiftelse har bidragit med ekonomiskt stöd och har även ett lopp som heter Glädjeruset, ett lopp för personer med funktionsvariationer. Ren och skär rörelseglädje!

Följ Team Nordmark på Facebook>> 

Gålö Stiftelse

Gålö Stiftelse som stöttat oss ekonomiskt, vilket bland annat gjort att vi kunnat köpa in joeletterna och funktionskläder till våra deltagare.  

Läs mer>> 

Beterma Ventilation

Beterma Ventilation som stöttar oss ekonomiskt. Företaget drivs av Peter Westberg, som även debuterar som romanförfattare under 2019. Utöver ekonomisk stöttning hjälper han oss även med ansökningar och korrekturläsning.

Läs mer>> 

Pontus Roos- Fogarolli Coffee

Pontus Roos- Fogarolli Coffee stöttar oss ekonomiskt.

Sugen på kaffe, kika in här>> https://fogarolli.com/sv/

Samarbetspartners till Bara Vanlig

Louise Hellbom

Louise Hellbom. Louise har stor erfarenhet av metodmaterial och är medförfattare till Bara Vanlig-metoden som tagits fram tillsammans med grundaren Niclas Wennerlund. Louise brinnande intresse är människor och Yoga för alla. Det är med stor glädje vi meddelar att Bara vanlig kommer erbjuda Yoga med precis samma koncept som löpningen utomhus och inomhus.

Läs mer>> 

Föreningen Glädjeknuff

Föreningen Glädjeknuff, som erbjuder löpning med joeletter. Av dem har Bara vanlig köpt joeletter för att kunna erbjuda löpning för dem som sitter i permobil eller rullstol, så att även de ska få chans att få känna fartvinden som vi andra gående och springande gör.

Läs mer>> 

Kika på hur en joelett fungerar>> 

Anpassad kompetens

Anpassad kompetens, ett företag som hjälper personer med funktionsvariation ut i arbetslivet. Vi har påbörjat samtal om att hjälpa varandra: Vi står för vardagsmotionen och de står för arbetet.

Läs mer>> 

Generation pep

Generation pep som startats av Kronprinsessparets stiftelse för att främja hälsa och rörelse för barn och ungdomar i sverige. Och vi får ta del av deras nätverk i näringslivet andra sociala entrepenörer, kommuner, och samhället i stort. Vi kommer vara peppare och ingå i deras nätverk för att främja hälsa och rörelse.

Läs mer>> 

Stäng meny