Föreningen Viggo Foundation

Föreningen Viggo Foundation som hjälper barn och ungdomar med NPF (Neuropsykriatiska funktionsnedsättningar) att få idrotta på deras villkor.  De stödjer oss både ekonomiskt och hjälper oss att synas mer för allmänheten.

Viggo Foundations webbplats 

Följ Viggo Foundation på Facebook 

Följ Viggo Foundation på Instagram: 

Kronprinsessparets Stiftelse

Kronprinsessparets Stiftelse som bidrar med ekonomiskt stöd och hjälper oss att hitta långvariga samarbeten med andra sociala entrepenörer. Dessutom får vi ta del av deras otroliga nätverk ut mot näringslivet, allmänheten och deras fantastiska expertis.

Kronprinsessparetsstiftelses webbplats 

Föreningen Viggo Foundation

Hugos Stiftelse

Hugos Stiftelse, en stiftelse som hjälper barn och ungdomar med funktionsvariation att få göra meningsfulla saker som idrott, teater och musik. Hugos stiftelse har bidragit med ekonomiskt stöd och som årligen arrangerar loppet ”Glädjeruset” för personer med funktionsvariationer. Ren och skär rörelseglädje!

Följ Team Nordmark på Facebook

Gålö Stiftelse

Gålö Stiftelse som stöttat oss ekonomiskt, vilket bland annat gjort att vi kunnat köpa in joeletter och funktionskläder till våra deltagare.

Gålö stiftelsens webbplats 

Beterma Ventilation

Beterma Ventilation som stöttar oss ekonomiskt. Företaget drivs av Peter Westberg, som även debuterat som romanförfattare under 2019. Utöver ekonomisk stöttning hjälper han oss även med ansökningar och korrekturläsning.

Betermas webbplats 

Pontus Roos- Fogarolli Coffee

Pontus Roos- Fogarolli Coffee stöttar oss ekonomiskt.

Sugen på kaffe? Besök Fogarollis webbplats

Idéer för livet

Skandias stiftelse Idéer för livet arbetar långsiktigt för fler och mer effektiva förebyggande sociala insatser riktade mot barn och unga. Stiftelsen stöttar oss ekonomiskt samt ger oss tillgång till deras nätverk och kunnande.

Idéer för livets webbplats

Idéer för livet. Skandia logotyp.