Didi Welander

Ordförande


Sven Pettersson

Kassör

Vad innebär din roll i styrelsen?
Den innebär att jag håller koll på föreningens ekonomi tillsammans med Jessika som sköter bokföringen samt Annelie som är vår revisor.

Yrke och erfarenheter?
Jag är utbildad byggnadsingenjör och driver sen 1992 ett byggbolag som heter Rotgruppen där jag är 50% delägare och VD.

Varför Bara Vanlig?
Vi har en son med funktionsvariation och denna träningsform passar perfekt för honom. Dessutom har jag alltid själv gillat just löpträning. Jag insåg snabbt att detta är något som saknats tidigare för denna målgrupp och hoppas kunna hjälpa till och bidra till att sprida Bara Vanlig över hela Sverige. Jag är förutom kassör i styrelsen även ledare sen starten på Hellasgården. Där har jag med egna ögon sett vilken fantastisk utveckling många av våra deltagare haft.

Katri Salander

Ledamot

Vad innebär din roll i styrelsen?
Som styrelseledamot vill Katri bidra med erfarenhet av organisation och ledarskap samt perspektiv som npf-förälder.

Yrke och erfarenheter?
Arbetar som rektor i Grundskola F-6.

Varför Bara Vanlig?
Hon har via vän hört mycket om det arbete som bedrivs inom Bara vanlig. Som förälder till ett barn med autism, adhd och epilepsi blev Katri berörd av arbetet som görs för barn och unga med funktionsvariationer och vill bidra med något. Hon vet av egen erfarenhet hur utmanande det kan vara att hitta passande aktiviteter för sitt barn och framför allt vikten av att barn och unga får tillhöra en gemenskap.

Sanna Norén

Ledamot

Vad innebär din roll i styrelsen?
Som styrelseledamot i Bara Vanlig vill Sanna bidra med nya färska ögon, sin företagarerfarenhet men också ta ett stort ansvar över marknadsföringen av varumärket då det kommer vara en viktig nyckel i framtiden för att Bara Vanlig ska kunna växa ännu mer

Yrke och erfarenheter?
Arbetar och är delägare på Social Zense.

Varför Bara Vanlig?
Sanna blev intresserad av Bara Vanlig när vår generalsekreterare Niclas höll sitt tal på Idrottsgalan 2021. Talet och budskapet berörde och Sanna kände hon ville hjälpa till att få ut Bara Vanligs budskap med den kunskapen och resurserna hon har.