Historien om Bara Vanlig (ca 30 min)

Melina föddes med särskilda behov och det blev början på en resa inte bara för Melina själv utan också hennes pappa Niclas. När Melina blev äldre blev det uppenbart att det i dagens samhälle finns en brist på bra alternativ till fysisk aktivitet för barn och ungdomar med funktionsvariation.

Tanken att skapa en träningsgrupp för personer med funktionsvariation där alla deltar på sina egna villkor utan krav på prestation eller tävling fick fäste och idén till Bara Vanlig föddes. Sedan 2016 har Niclas slitit som social entreprenör för att få Bara Vanlig att växa som förening och han delar frikostigt med sig av sina erfarenheter, tankar och lärdomar. Här blandas framgångshistorier med berättelser om bakslag.

I föreläsningen ”Historien om Bara Vanlig” berättar Niclas om sin resa som social entreprenör och Bara Vanligs resa från en liten lokal träningsgrupp till att bli prisad på Idrottsgalan inför hela svenska folket. 

Boka en inspirerande frukost- eller lunchföreläsning med Niclas Wennerlund och lyssna på hur han gjort resan från envis funkisförälder till social entreprenör.

Mejla niclas@baravanlig.se för mer information.

Föreläsningen tar ca 30 minuter.